Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismét csütörtök van,a hét nehezén már túl vagyunk... Nem tudom,ti miképp' vagytok vele, de engem ez a hét hihetetlenül lestrapált. Hétfő óta tiszta durci és lehangolt vagyok,ja és minden idegesít... Ma volt fél órám  suli után a busz indulásáig,ezt ki is használtam. Kiültem egy padra,és élveztem,ahogy a nap sugarai melegítik a testem/lelkem...  Meteorológus Mihályok szerint,idén már nem kell élvezni a meleget...Legfeljebb bent a lakásban. Közben pedig gondolkodtam az életről... Mi lesz pár év múlva,meg ilyenek... Érdemi válaszra persze nem jutottam,de jól esett csak úgy lenni :)

Holnap ünnepeljük egy kedves haverom 18.szülinapját. Ajándékot még nem vettem neki,még ráér,nem vagyok az a kapkodós fajta. Szolid kis estét tervezünk,pizzázással,iszogatással. Mármint nekem lesz csak laza,hiszen el kell jönnöm haza az utolsó busszal,mert szombaton korán reggel indulunk egy idegenbeli túrára,hogy szurkoljunk a csapatunknak. A célállomás ezúttal Sopron lesz. Bízom benne,hogy nem fog esni az eső...

Rengeteg fényképet tervezek csinálni,az elmúlt 1-2 évem gyakorlatilag nyomtalanul telt el,csak emlékek maradtak valahol a szürkeállományomban. Ezentúl ez másként lesz,legyen ez egy amolyan újévi fogadalom.

Újabb bloggerkollégával bővült a paletta,Fabiennel sikerült már néhány kommentet váltanom :) Jó lenne előbb-utóbb valakivel msn-n is felvenni a kapcsolatot,az mégiscsak más. Időm persze nincs mostanában,talán majd jövő héttől kicsit jobb lesz az időbeosztásom és nem is leszek ennyire leharcolt.

Ezen felül jó lenne egy társ is. Jó lenne tartozni valakihez. Érezni,hogy valakinek szüksége van Rám és , hogy fontos vagyok neki... Majd talán egyszer. Egyelőre nem görcsölök ezen,csak "élvezem" az életet. Majd úgyis jön valaki :)

Tök durva,hogy mindjárt megint itt a December. Elképesztő gyorsan telik az idő... Gondolom,30 év fölött ez még jobban felgyorsul. Bizonyos dolgokra úgy emlékszem,mintha tegnap lettek volna... Például apám halálára,az első napomra az új suliban,Rammstein-koncert napjára vagy amikor egy buli után kórházban ébredtem... Pedig egyik sem tegnap volt... A tegnapi dolgokra meg sokszor nem emlékszem. Összefolynak a napok. Mi lehet ennek az oka szerintetek,hogy bizonyos képsorok kvázi beleégnek az agyunkba és akár sok-sok év múlva is szinte pontosan vissza tudunk rá emlékezni?

Mára ennyi belőlem,hamarosan jelentkezem beszámolókkal :)

A bejegyzés trackback címe:

https://engrublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr314938220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sefi32 2012.11.29. 22:05:56

Lehet azért égnek bele az agyadba azok az emlékek, mert fontosak neked, hozzájárultak az életed alakulásához, önmagad kialakulásához :)

MSN meg, ha szeretnél bárkit felvehetsz, csak kérd el a címét :)

Engru 2012.11.29. 22:48:17

@sefi32: igazad lehet,erre még nem gondoltam... Majd akkor elkérem a címed jövő héten,akkor csinálok egy blogos msn-t :D

nico91 (törölt) 2012.11.30. 14:01:25

Hehe :D Jobb ha elhiszed...nem csak 30 felett gyorsul fel, nekem néha olyan, mintha tegnap érettségiztem volna...pedig azóta összeszedtem 2 szakmát is (bah...röpke 3 év...). Amúgy most, hogy mondod...tényleg, lassan december van :D (Francba...Marakesh és bombariadó xD).

Raven_blogol 2012.12.02. 09:26:30

"Ezen felül jó lenne egy társ is. Jó lenne tartozni valakihez. Érezni,hogy valakinek szüksége van Rám és , hogy fontos vagyok neki... Majd talán egyszer. Egyelőre nem görcsölök ezen,csak "élvezem" az életet. Majd úgyis jön valaki :)"- nekem meg mindig azt mondod, hogy oh, hát jó társ nélkül is élni. :D Akkor hogy is van ez?
Elismerem, hogy az ember társas lény, legalábbis a többség... Szerintem nem gyorsul fel az idő harminc felett (ennek Sefi a megmondhatója, mint rangidős itt) ;), de annyi idős koromban, mint Te, nekem is elég távolinak tűnt az aki harminc éves...vagy több...tök érettnek tartottam őket. Most meg...most meg tudom, hogy nem azok. XD

Engru 2012.12.02. 16:20:50

@Raven_blogol: persze,hogy jó. Sőt,talán jobb is. De néha így rám jön a szeretethiány,amikor jó lenne odabújni valakihez,meg ilyenek. Na olyankor jó lenne,egy társ :D Mindkét létformának vannak előnyei. Ha el tudok járni szórakozni,mint mondjuk most hétvégén,akkor eszembe sem jut,hogy kéne valaki... De amikor 2-3 hétig csak otthon ülök és egyedül töltöm otthon a hétvégéket,akkor bizony jól esne,ha ott lenne valaki...

Engru 2012.12.02. 16:30:59

@Raven_blogol: Egyébként,itt nem feltétlenül a párkapcsolati partnerre gondoltam/gondolok. Ez a társ lehet akár egy amolyan testi-lelki jóbarát is,akivel minden búmat/örömömet megoszthatnom... Volt már ilyen,de sajnos az élet közbeszólt. Remélem,találok is még egy olyan embert

Engru 2012.12.02. 23:00:27

@nico91: most,hogy mondod,tényleg olyan,mintha tegnap kezdtem volna az új sulit,pedig 6 éve lesz nemsokára... Az utolsó mondatod pedig nem értem. Lehet,hogy én vagyok a tudatlan,de elmagyarázhatnád ;) Bocsi,hogy csak most válaszoltam a kommentedre :P

nico91 (törölt) 2012.12.03. 10:18:42

Látod? :) Nekem is a 6 év Közép és szaksuli visszagondolva, olyan mint egy pillanat...a 6 hét német kalandról nem is beszélve...bah, hogy hiányzik néha.
Oh, bocsi...nekem vannak néha olyan megjegyzéseim, ami nem mindig szükséges oda (rossz szokás...mindenkinek van valami :D).
Szóval mint légiutas kísérő Marokkó a legrosszabb nap...és ma oda megyek :D
(Az okok fejtegetése itt túl sokáig tartana xD de gondolod majd egyszer elmesélem :P).

Engru 2012.12.03. 17:01:02

@nico91: én 3 hetet voltam anno németben,nagyon jó volt ... :P Na majd ha ráérsz,fejtsd ki légyszi,hogy miért is olyan borzasztó az a marokkó :D
süti beállítások módosítása