Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rohan az idő...

2012.10.23. 15:50

Sefi egyik bejegyzése ihlette ennek az irománynak a címét és fő gondolatát. Bizony,az idő hihetetlenül gyorsan telik, ez a hosszú hétvége is szinte "pillanatok alatt" illant el, holnap már megint visszacsöppenünk a szürke hétköznapokba... Suli is mintha most kezdődött volna, aztán már majdnem 2 hónap eltelt belőle,javában őszt írunk már, még ha az időjárás nem is ezt sugallja feltétlenül. Mintha most lett volna Karácsony, és mire észbe kapunk, megint az lesz... Felgyorsult nagyon az életünk.

Gyerekként még nem igazán foglalkozunk az idő múlásával,önfeledten élünk, szórakozunk, kvázi azt csinálunk egész nap,amihez kedvünk és lehetőségünk van. Aztán, ahogy haladunk a korral,egyre több tennivalónk lesz. A kölyköknek egyre többet kell a sulival foglalkozniuk,főleg ha bejárósok is,sokszor 7-8 órájuk elmegy a napból,mire hazaérnek. Aztán megírják a leckét,kicsit élnek a hobbijaiknak,és már azon kapják magukat,hogy este van,holnap pedig kezdődik az egész elölről. Úgy telnek a hetek,hogy szinte észre sem vesszük. Felnőttként pedig ez hatványozottan igaz lehet... Abban a korban már nincs nyári szünet,sem semmilyen szünet,szabadnapjain is általában ügyes-bajos dolgait intézi nem kis utánjárással. Csak telnek a napok monoton,és azon veszi észre magát az ember,hogy megint szülinapja van... Meg kéne nyomni valahogy a lassító gombot.

Az én hosszú hétvégém is nagyon gyorsan telt el,pedig semmi különöset nem csináltam. Voltam városi ünnepélyen, október 23. alkalmából,voltam meccsen,tegnap pedig hazajöttem keresztanyáméktól. Most pedig,miközben ezt a bejegyzést írom,már azon kattog az agyam,hogy mit kell még a héten csinálnom,mire kéne tanulni,miből fogunk írni, stb. Hát fogunk jó sok mindenből,péntek az eléggé húzós lesz,de utána őszi szünet :) Már csak 3 napot kell túlélni.

Őszi szünet sem lesz nagy valami,megyek majd idegenbe meccsre, pár napot töltök majd másik unokatestvéreméknél, mert már elég régen voltam. Kedden éjjel pedig kezdődik kedvenc hobbim,az NBA. Elég sokszor nézek élőben,éjjel is meccset. Ez csak egy kis átszervezést igényel,alapvetően nem tér el a bioritmusom a normálistól,arról van szó csupán,hogy kicsit hamarabb fekszek le,és éjjel felkelek meccset nézni. Kvázi ugyanannyit alszom,mint normál esetben. Keddtől a szünet jelentős részét is ezt fogja kitenni,na meg lesz még egy hazai meccs is,és a temetőbe is kell majd menni,hiszen nemsokára megint Mindenszentek és Halottak Napja...  Hihetetlen...

Ma beesett egy kis alkalmi munka,kerestem 500 forintot , ez is több mint a semmi,eléggé jól jön most,messze még a Karácsony :S De lehet,hogy karira nem is pénzt fogok kérni,hanem megbeszélem anyumékkal,hogy vegyenek nekem egy normális órát. Vagy nem tudom,igazából szükségem nem lenne rá,hisz ott a telefon, de egy jó óra,azért mégis menő... Lehet,hogy inkább valami mást kéne kérnem,csak nem tudom,mit.

Most pedig megyek,hódolok kicsit a hobbijaimnak,aztán tanulok a holnapi nyelvtan dolgozatra, illetve lehet,hogy készülök kicsit előre. Kemény lesz még ez a 3 nap,de ígérem,hogy fogok jelentkezni.

Ha lenne bármilyen téma,amiről szeretnétek,hogy írjak egy bejegyzést,kérem kommentben jelezzétek, én pedig igyekszem eleget tenni ennek a kérésnek.

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://engrublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr964864572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása