Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búcsú

2012.12.31. 05:28

Nyugalom,nem a blogtól,csak az idei évtől.

Minden kis apró eseményt nem fogok leírni,nézzük a legfontosabbakat.

1. 18 éves lettem. Nem tulajdonítok igazán nagy jelentőséget a szülinapoknak,nem is igazán vagyok oda értük,amolyan mérföldkőként tekintek csak rájuk. De a 18.az más. Ha az ember eléri ezt a kort,már törvényesen juthat cigihez,alkoholhoz vagy éppen elbaszhatja a pénzét szerencsejátékokon... Elkezdhet kicsúszni a láb alól a talaj,de ennek a veszélye nálam egyelőre nem áll fenn. (leszámítva egy 6 napos időszakot az ünnepek környékén, amikor mindennap volt bennem alkohol...mondjuk be egyik nap sem rúgtam,de nem mostanában csinálok megint ilyet,az tuti)

2. Idén is kitűnő lettem a suliban(leszámítva a tesit ofkorsz). Nem számít még bele a továbbtanulásba meg sehova, de akkor is büszkeséggel töltött el,hogy a befektetett munkám meghozta a gyümölcsét. 2013. júniusában is hasonló eredményeket várok.

3. Nyár: munka jegyében telt. Összesen 59 napot dolgoztam a nyáron,bulizásra nem nagyon volt időm,örültem mindig,ha végre vége lett a hétnek és pihenhettem. 1-2  parti azért mégiscsak becsúszott,eltöltöttem 2 napot Pesten is,na meg volt egy hosszú hétvége Horvátországban,ami leginkább a szar időről marad emlékezetes... Ha mi nyaralni megyünk,az jót tesz a mezőgazdaságnak...

4. Blog. Hosszú vívódás után sikerült rávennem magam,hogy elkezdjek blogolni. Meleg blogokat már olyan 2011-ben is olvastam szerintem,de az áttörést az ősz hozta meg,jelesül szeptember 17-e,amikor belekezdtem Engru világának leírására. Szeretném megköszönni minden kedves olvasónak,kommentelőnek, hogy erre járt és esetleg nyomot is hagyott maga után. Nem rég léptem át az 1000 látogatós határt :). Tartsátok meg jó szokásotokat 2013-ra is.

Számos bloggerrel felvettem a kapcsolatot MSN-n is,ahonnan mostanság eléggé eltűntem... :S Megvan rá az okom,hamarosan visszatérek ;) Ők külön említést és köszönetet érdemelnek,jelesül Raven,Nico,Gray,Sefi és Fabien.Természetesen nem felejtkeztem meg KisPoczokról sem,akitől az első kommentemet kaptam, de említést érdemel még Maxen is,akivel szintén volt pár beszélgetésem :) Végére pedig a már nem is annyira Zöldfülű maradt,aki megadta a végső lökést a blog indulásához. Köszönet jár neki is! Remélem,hogy nem hagytam ki senkit...

(Nemsokára már én sem leszek zöldfülű,de ez egy másik történet...)

Nem szaporítom tovább a szót erre az évre. Mindenki bulizzon ma egy jót vagy csak simán érezze jól magát :)

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://engrublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr764988728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabien (törölt) 2012.12.31. 10:01:39

Gratulálok a születésnaphoz és a szép eredményekhez is! További eseményekkel teli, emlékezetes napokat 2013-ban! Boldog új évet kívánok!

Engru 2012.12.31. 15:09:55

@Fabien: Köszönöm szépen, Fabien! Neked is hasonlókat 2013-ra! BÚÉK :)
süti beállítások módosítása