Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy átlagos hétköznapom...

2012.09.19. 21:35

Sziasztok!

Lehet,hogy nem ez lesz a legizgalmasabb bejegyzés,amit valaha is olvastatok,de szeretném megosztani veletek,miképp fest egy átlagos hétköznapom. Talán ezzel is egy kicsit jobban megismertek,elkezdhet egy kép körvonalazódni rólam.

Nézzük tehát:

6.00: Ez a nap legocsmányabb része,csörög a telefon... Ilyenkor még három 5 perces szundi következik. Ezt követően valahogy kimászok az ágyamból,kikóválygok a konyhába, a mikróban pedig elkezdek vizet melegíteni a nap indulásához elengedhetetlen reggeli kávémhoz. Amíg a víz melegszik, betámadom a fürdőszobát,ilyenkor már csak én vagyok otthon,így nem kell sorba állni (nyehehe) , elvégzem az itteni teendőket,gondolom ezt senkinek nem kell részletezni. Aztán beülök a kávéval a gép elé,kicsit bújom a netet,majd felöltözök és futás a buszhoz :D

6.55-14.00/16.00: Buszozás az iskolába,ez szigorúan zenehallgatással telik, majd megérkezés a suliba,kis leckeírás,ismétlés és máris becsöngetnek. Nagy nehezen végigülöm a tanórákat,ezek száma általában 6, de van hogy 8. Suli után indulás buszhoz, és irány haza :)

14.00/16.00-14.30/16.30: Ez az ebéd ideje,gyakorlatilag ez az egyetlen normális étkezés a napomban :D Ezután átöltözök,és ha a 14.30-as verzió van érvényben,akkor pihenek általában 1-2 órát. Ha felkeltem,akkor megcsinálom a kötelező házimunkát,ez főleg ilyenkor ősszel esedékes,ilyenkor van a téli tüzelő elkészítésének ideje. Fűrészelés hasogatás miegymás. "Imádom". Ez persze nem minden nap esedékes, ilyenkor általában szórakozással vagy ha el vagyok maradva, akkor tanulással töltöm ezeket az órákat.

18.00-20.50: Ebbe az időszakba tartozik a kötelező feladatok letudása, ilyenek például a fürdés,esetenként borotválkozás, leckeírás, vacsora, tanulás és ilyesmi dolgok.

20.50-21.30: Barátok Közt... Nagyon sok ezer éve nézem minden nap, szeretem ezt a sorozatot.

21.30-23.30: Szórakozás ideje. Ilyenkor szoktam élni a hobbijaimnak. Ha van egy jó focimeccs, akkor azt nézem meg, egyébként számítógépes játékokkal játszom ilyenkor, szörfözök a neten, esetleg megnézek egy jó filmet. Ezt követi egy gyors fogmosás aztán pedig alvás :D

Hát így néz ki egy átlagos hétköznapom,legközelebb izgalmasabb témával jelentkezem. Egyébként ha valaki erre jár,nyugodtan írhat véleményt az eddigiekről, és esetleg arról is , hogy milyen témákról olvasna. Mindenről tudok ám írni, csak nehezen száll meg az ihlet. :)

Most pedig megyek tanulni,mert holnap két dolgozatot írok,és még nem készültem semmit. Érdekes lesz...

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://engrublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr34788995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása